Min midsommar

MIN DAGBOK / Permalink / 1
Tänkte uppdatera lite om min midsommar. Jag och familjen tog vagnen och begav oss till kålmordens camping. Svärfar med fru hakade på. Efter att tält var uppsatt så var det snart dags att grilla. Det var länge sedan som jag kände en sådan ro som jag gjort denna helg, det var en mycket efterlängtad helg tillsammans med släkt och vänner. På kvällen tog farbror Lasse fram gitarren och vi sjöng och skrattade.
Barnen stortrivdes och fick många nya kompisar. Det var med lite vemod i hjärtat vi packade tältet och lämnade ett regnigt kålmordens bakom oss och ny är det bara att ladda inför nästa tripp som blir till brorsan som fyller 40 nästa helg.

Olycksbarn uppdrag granskning

KLIPP / Permalink / 0
http://www.svt.se/ug/hela_program/article146276.svt?autostart=false

Kopiera länken. 

Del 1
Sändes: ikväll 20.00 SVT1 Tillgänglig t.o.m.: fre 21 sep Avsnitt: 1 av 6 Längd: 58 minuter
Del 1 av 6. granskar vi de rasbiologiska samlingarna av svenska skelett. Många av 1800-talets olycksbarn blev forskningsmaterial, istället för att begravas, något som nu levande släktingar inte vetat om. Programledare: Janne Josefsson.

Var är sommaren?

MIN DAGBOK / Permalink / 0

Kallt, blåsigt, regnigt. Var är sommaren? Nu spritter det i kroppen och jag vill ut med vagnen. Men om vädret håller i sig så blir det ingen rolig midsommar. Hela vintern har vi gått och väntat på att få ge oss iväg på vägarna och ta dagen som den kommer...
Nej nu får vi hoppas att det vänder.

Till top