Artikel som värmde

MIN DAGBOK / Permalink / 2
Nu när den 21/2 börjar närma sig och premiären av min tv serie, Eleonors Resa ska visas på SVT2 så har jag upptäkt att det börjar skrivas om programserien på lite olika ställen i media och sociala medier.
 
Jag var inne och läste på SVT,s sida och där finns nu en beskrivning av programen,
 
Jag har blivit kontaktad av några journalister från olika romska medier som vill skriva om programmet och det ställer jag självklart upp på:)
 
Men en artikel värmde extra mycket... Läs den HÄR
 
Nu finns även en trailer ute.
Klicka på länken för att se den :) Trailer Eleonors Resa
 
Jag har även fått många många varma hälsningar ifrån mycket släkt och andra resande.
Tack så jätte mycket.
Det betyder så mycket att ni stöttar mig och vill se tv serien! 
 
Jag vill också tacka min älskade man Robin, för att du alltid finns där för mig och för att du stöttar mig i alla mina ideer, om ett månvarv har vi varit tillsammans i 16 år!
#1 - - Björn Sandin:

Intressant! Jag är en av skådespelarna som är med i teaterföreställningen om Katarina Taijkons barndom som hon har skrivit om i boken Katitzii! Den repeterar vi nu på Ormenteatern i Handen Haninge med premiär 3 juni! Vi kommer där ha 17 föreställningar i juni! Därför är det extra viktigt att få veta så mycket det går om den romska kulturen och deras livssituation! Jag ser fram emot denna serie! Tack SVT !

#2 - - Roland Rayner:

Bra program, mycket lärorikt. Hoppas på fler liknande serier.

Svar: Tack snälla. Ja det är ett fint program, med en härlig kombination av kärlek, glädje, sorg och smärta. Personligen är jag jättenöjd med programmet och det känns jätteroligt att det sänds.
Eleonor Frankemo

Till top